Bijna niemand vind het leuk om erachter te komen dat het lichaam ouder wordt. Zeker als dat uiterlijkheden betreft blijft iedereen graag 20. Daarom gebeurd het steeds vaker dat mannen en vrouwen cosmetische chirurgie doen. Ze laten bepaalde dingen aan hun lichaam veranderen om er langer jong uit te zien.

Een veelgehoorde tegenwerping is dat mensen met cosmetische chirurgie er onnatuurlijk uitzien. Het is alleen andersom. Mensen die er onnatuurlijk uitzien hebben (vaak) cosmetische chirurgie gedaan. Maar er zijn ontzettend veel mensen die ook cosmetische chirurgie hebben gedaan, maar waar je dat niet aan kunt zien. Deze tegenwerping lijkt dus uit de lucht gegrepen. Je hoeft je geen zorgen te maken om een plastic gezicht als je een borstvergroting laat doen.

Cosmetische chirurgie betekend dat je dingen aan je lichaam veranderd zodat je er langer jong uitziet. Plastische chirurgie zorgt ervoor dat lichaamsdelen naar behoren functioneren. Veel voorkomende plastische chirurgie zijn handoperaties. Veelvoorkomende cosmetische chirurgie zijn ooglidcorrecties en borstvergrotingen. Er worden natuurlijk nog veel meer dingen gedaan.

Borstvergrotingen zijn het populairste. Echter een borstvergroting is wel een moeilijkere operatie dan een ooglidcorrectie. Ooglidcorrecties kosten ook veel minder dan borstvergrotingen. Een borstvergroting is veel meer zichtbaar dan een ooglidcorrectie. Door een borstvergroting ziet je lichaam er weer veel jonger uit. Het is dus helemaal niet verwonderlijk dat borstvergrotingen vaker worden gedaan.

Een andere reden wat mensen tegenhoud zijn de complicaties. Natuurlijk komen complicaties voor, maar deze zijn heel zeldzaam. En vaak ook maar complicaties van enkele weken, maar zeker niet voor je hele leven. Maar ook voor deze weken is het natuurlijk niet leuk om met bijvoorbeeld een blauw oog te lopen, want dan mag je aan iedereen gaan uitleggen dat je een ooglidcorrectie hebt laten doen en dat vind jij ook niet leuk. Daarom is het ook mooi dat cosmetische ingrepen steeds meer geaccepteerd worden in de samenleving.

http://faceland.nl/