Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hoe je er voor zorgt dat er geen inbrekers meer langskomen

Toen we klein waren, werden we altijd gewaarschuwd voor mensen die als beroep inbrekers hebben. Deze mensen breken in je huis en nemen waardevolle spullen mee, om daarna vervolgens te verkopen op het diepe internet of om zelf te houden, als het een wat lagere dief is. Veel kleine kinderen zijn door deze verhalen bang voor inbrekers. Elk klein geluid in huis kan er al voor zorgen dat ze in de kamer van hun ouders slapen. Deze angst is niet gek, en misschien moet jij je er wel meer zorgen ommaken. Hier onder vind u een lijst van de stappen die u kunt nemen om inbrekers zo veel mogelijk te voorkomen.

Zorg er voor dat alle deuren en ramen op slot zijn wanneer u uit huis gaat of naar bed gaat. Dit is heel belangrijk. Dit is ook best logisch, de kans op inbreken is veel groter als een dief heel makkelijk naar binnen kan gaan. Meestal als een deur op slot zit, geeft een dief het op, omdat het te riskant is om sloten te kraken.

Doe een licht aan wanneer u weggaat. U moet zich niet zorgen maken om de rekening van energie, want dit is toch echt wel wat belangrijker. Door een lamp aan te laten, denken inbrekers vaak dat er iemand thuis is en willen ze dit risico niet nemen. Ze gaan liever naar een huis toe waar het pikkedonker is, omdat dat meestal betekent dat er of niemand thuis is of de bewoners aan het slapen zijn.

Leg geen waardevolle spullen open. Het is belangrijk om zoveel mogelijk waardevolle spullen op te bergen. Zorg er voor dat als iemand naar binnen kijkt, ze niet een dure telefoon zien liggen of een heel duur horloge. Dit vergroot de kans op inbrekers.

Installeer beveiliging. Misschien is een alarminstallatie een goede keus voor u. Dit houdt meestal camerabeveiliging in en u heeft zelfs opties waarbij u een heel luid alarm hoort als iemand probeert het slot open te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.groenewegendelft.nl