Hart van Frankrijk
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hulp inschakelen bij een ICT bedrijf uit Barneveld

Samen met ons team hebben we besloten om een ander bedrijf uit de omgeving Barneveld in te schakelen om ons te helpen met de ICT-afdeling. We merken dat deze niet zo sterk is dan bij andere bedrijven. We hebben namelijk soms bepaalde dagen waarbij we op bezoek gaan bij andere om te kijken naar tactieken. Daaruit hadden we gemerkt dat wij flink achterlopen met de ICT-afdeling. Dit was de reden om hulp in te schakelen door experts.

Ons ICT verbeteren door een bedrijf uit Barneveld

We wilden dus heel graag onze ICT verbeteren door een ander bedrijf uit de omgeving van Barneveld. Waarom per se Barneveld? Omdat hier ons kantoor is bevestigd en is het makkelijker om bepaalde afspraken te maken met elkaar. Gelukkig zitten er wel een paar goede ICT bedrijven hier en hebben we ze allemaal een mailtje gestuurd met de vraag of ze ons konden helpen. De meeste bedrijven hebben helaas niet op ons gereageerd of juist dat ze niks voor ons konden doen, behalve Xantion. Daar kregen we snel een mailtje van dat we een afspraak konden maken om verdere details te bespreken over de dienst. Na een paar dagen konden we daar terecht en hadden we een zeer goed gesprek. Ze begrepen ons helemaal en zouden voor een proefperiode iemand van Xantion bij ons op kantoor laten werken om te kijken of dit wel iets was voor ons.

Nog nooit zulke fijne ICT gehad

Uiteindelijk hebben we een hele goede ervaring met de medewerker van Xantion gehad. Hij wist precies waar hij het over had en kon zonder moeite bepaalde problemen met één druk op de knop oplossing. Nog nooit is onze ICT zo fijn en snel geweest als nu. Daarom hebben we de medewerker nu parttime voor ons laten werken, zodat we zeker weten dat onze ICT nog steeds zo goed blijft als nu.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van Xantion? Bekijk dan de website van ICT-bedrijf Xantion nabij Barneveld voor meer informatie hierover en hoe u in contact kunt komen met het bedrijf. Zij staan elke werkdag voor u klaar.