Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

Ga je binnenkort verhuizen? Huur een selfstorage

Verhuizingen zijn altijd vermoeiend en erg stressvol. Veel mensen hebben ook een aantal dagen nodig om al hun spullen en meubels van het ene huis naar het andere de verplaatsen. Omdat dit vaak een aantal dagen duurt, komt het voor dat een van je huizen tijdelijk leeg staat, maar dat er wel nog (waardevolle) spullen aanwezig zijn. Dit is een mooie kans voor inbrekers. Een verhuizing kan je namelijk niet verborgen houden en ook inbrekers weten dat je huis bijna leeg staat. Helaas maken ze hier maar al te vaak misbruik van. Wil je voorkomen dat er waardevolle spullen achterblijven in je verder lege huis? Huur dan een selfstorage.

 

Wat is een selfstorage precies?

In Amerika zie je dit erg veel, maar ook in Nederland is de self storage in opkomst. En dat is handig, want je kan er veel van je spullen in opslaan. Een ander woord voor selfstorage is een opslagruimte, en dit geeft al goed aan wat het precies is. Een selfstorage is over het algemeen een groot gebouw dat opgedeeld is in allemaal kleine ruimtes. Die kleine ruimtes worden een self storage locker genoemd. Zo’n locker kan je huren om je spullen tijdelijk in op te slaan. Alleen met een speciale code kan je het gebouw in en je locker in. De lockers hebben verschillende groottes. Dus je kunt precies de ruimte huren die jij nodig hebt.

 

Een verhuisbedrijf inhuren

Om een verhuizing vlot en goed te laten verlopen, kan je er ook voor kiezen om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Zij nemen je al het zware werk uit handen. Zoals bijvoorbeeld het verhuizen van je bankstel. Dit is niet altijd even gemakkelijk en moet je even goed plannen. Meet al je deurposten en de bank zelf. Plan de route en til de bank van te voren al eens op zodat je weet hoe zwaar deze is. Een verhuisbedrijf kan dit allemaal voor je doen. Ook beschikken zij over een vrachtwagen om veel spullen tegelijk te kunnen verhuizen. Dit scheelt aanzienlijk in tijd.

https://cargo-care.nl/self-storage/