Hart van Frankrijk
Image default
Bedrijven

Wil jij een fotobooth huren?

Op bruiloften of grote evenementen heb je ze vast wel eens zien staan, een hokje waarin je foto’s kunt maken, oftewel een fotobooth. In een fotobooth kun je snel en gemakkelijk de mooiste foto’s maken. Vroeger vond je ze alleen maar in grote warenhuizen, vaak geschikt voor het maken van pasfoto’s. Bij de fotobooth van tegenwoordig hoef je niet recht op de foto te staan en breeduit lachen wordt zelfs aangeraden. Wat is een fotobooth, waarom zou je hem huren en wat kan je er allemaal mee?

Leuk voor op een bruiloft, feest of evenement

Moet jij een evenement, beurs, bruiloft, feest of andere zakelijk evenement organiseren? Dan is het neerzetten van een fotobooth zeker een must. Iedereen kan zo een leuke foto maken. Dit ia niet alleen een unieke ervaring, maar ze krijgen gelijk ook nog een aandenken aan dit moment. De foto’s worden namelijk direct geprint. Je kunt ervoor kiezen om in de hoek van de polaraid een logo, boodschap of tekst neer te zetten. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten fotobooths zodat je er altijd wel eentje kunt uitzoeken die past bij het feest wat jij geeft. Denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Photobooth. Is de bruid of bruidegom gek van auto’s? Dan kun je ze gebruiken om naar hartenlust foto’s maken achterin de klassieke oldtimer. Ook doet hij het goed bij auto evenementen. Daarnaast zijn er tal van ander een caravan photobooth, ideaal voor vakantiebeurzen. Ook heb je flitskist, een fotozuil of gewoon de ‘ouderwetse’ fotokast.

Een fotohokje wat past bij jouw feest

Vaak kun je bij het fotobooth huren de fotobooth ook aankleden in de stijl van jouw feest. Heb je een Glitter and Glamour party? Dan kun je rekenen op glitters en andere versiering. Bij een Tropical Beach party’s heb je fotoframes van een wit zandstrand met palmbomen en aankleding die bij deze stijl past. Met de verschilleden props en gadget kun jij daarna een leuk kiekje maken.